laget av Xepro Design © seb-bil.no 04.10.2013
Tjenester.
Ditt faste verksted                Vedlikehold av bilen     Sikkerhet er viktig
Det kan være en god idé å benytte seg av et fast verksted. På denne måten vet du at din bil får like god oppfølging, hver gang. Hos oss får du alltid høy kvalitet og god service.
Jevnlig vedlikehold av din bil er viktig. Spør oss ved Svein Egils Bilverksted AS om tips og råd til vedlikehold - det er ofte ikke så mye som skal til for å holde bilen i god stand, over flere år.
At din bil er i god stand, er viktig for deg, dine passasjerer og dine medtrafikanter. Det er derfor viktig at du tar kontakt med oss når du misstenker at noe er galt med bilen din.
- EU kontroll -Service/rep på alle bilmerker   - Rep av bremser -Dekk og felg - Rep av hjuloppheng -4 hjulskontroll/justering med topp moderne utsty-Ac service                                                        - Klimaservice (kjemisk rens av varmeapp og coupe) - Diagnose/feilkode elektronikk -EGR/motorrens - Aut gearkasse rens                                      Vi ønsker å gjøre ditt verksted opphold så enkelt som mulig, derfor kan vi kjøre deg hjem og/eller hente deg etterpå. Det er også mulighet for å låne bil. Vi er her for deg.
Svein Egils  Bilverksted AS Glamsland. 4790 Lillesand. Tlf: 37 26 36 50